Esteu aquí

Missatge d'error

La resposta que heu introduït per al CAPTCHA és incorrecta.

AUBERGE DU CELLIER

Restaurant gastronòmic
Cuina biològica, Cuina gastronòmica, Cuina vegetariana
1 Rue de Sainte Eugénie
66720 MONTNER
França
MARIN Pierre-Louis
Nombre màxim de places
30
Des de 27,00

Sobre nosaltres

La taula de Pierre-Louis Marin, xef amb estrella Michelin, ofereix una cuina d’instint inspirada pels productes de temporada i del territori. Una cuina creativa, elegant i seductora que és un plaer descobrir a cada estació. Tant a l’estiu com a l’hivern, trobareu als plats la seva debilitat: la tòfona. La generositat de Pierre-Louis, el seu amor pel territori i per la cuina es reflecteixen en les seves receptes.

Etiquetes i marques

Vignobles et Découvertes
Assistència a persones amb discapacitat
si
S'hi accepten grups
si

Cites a les guies

Guide du Routard, Guide Hubert, Les Toques Blanches du Roussillon
S'hi admeten animals
si

Idiomes

Francès, Anglès
X