Electrobeach Music Festival,

el major festival de música electrònica de França

Esteu aquí

Viu el ritme de l’Electrobeach Music Festival, un gran esdeveniment dedicat a la música electrònica que se celebra cada mes de juliol en el cor del Barcarès ...

El festival electrobeach en ple cor d'un entorn únic

Durant tres dies, el famós enclavament de Barcarès es converteix en el temple a l'aire lliure de tots els amants de la música electrònica ...

Descobreix el gegantí transatlàntic Lydia, símbol de la localitat.

Davant d'aquest gegant dels mars, la platja es transforma en una autèntica pista de ball efímera.

Un festival XXL al qual acudeixen més de 150.000 fans cada any, un dels esdeveniments més importants que no et pots perdre.

Electrobeach FestivalMILHET Jc
Electrobeach FestivalMILHET Jc
Electrobeach FestivalMILHET Jc
Electrobeach FestivalMILHET Jc

Les nits elèctriques de l’electrobeach

Electrobeach, el tercer festival més gran de França, acull cada any a multitud d'artistes.

Mou-te al ritme dels teus dj favorits fins que acabi la nit.

David Guetta, Martin Solveig o Deadmau5:  el cartell està tots els anys a l'altura de les circumstàncies i promet hores d'intens ball.

Aquí, els puristes tenen una edat mitjana de 24 anys, l'ambient és impressionant i et converteix en una au nocturna, a punt per volar fins a la matinada.

Electrobeach FestivalMILHET Jc

El fenomen electrobeach: un paradís electrònic

L’Electrobeach Music Festival es divideix en quatre escenaris i acull dj de totes les branques de l'electro. Una oportunitat per descobrir artistes desconeguts i gaudir dels espectacles dels dj més famosos...

Al so s'uneix l'increïble joc de llums i escenografia: un veritable espectacle en si mateix que l'Electrobeach ofereix als seus assistents.

Uneix-te al EMF (Electrobeach Music Family), l'expressió del festival per designar la forta comunió que uneix artistes i assistents al festival... Una veritable gran família que comparteix un intens amor pels sons electrònics.