Els Angles,

el poble estació

Esteu aquí

Entre autenticitat i modernitat

Veniu a viure al ritme d’una estació que combina modernitat i tradició, autenti- citat i innovació.

Descobriu-hi el plaer d’arribar amb els esquís posats als peus al nucli del poble tradicional i a conèixer les novetats d’una estació que, tot i que es va crear el 1964, no deixa de millorar per satisfer els desitjos dels seus clients: aplicació per al mòbil, pu- nts de recàrrega elèctrica, wifi als llocs comuns, zones per auto-caravanes.

Em- barqueu-vos a bord del telecabina de 14 places únic al massís i admireu-hi el paisatge.

Veure la webcam del poble dels Angles

Veure la webcam del plateau de Bigorre

Les Angles
Canon à neige Les Angles
Les Angles

Per a tots els gustos i edats

Si veniu en família, podreu gaudir de les activitats i les animacions que organitza durant tota la temporada, aquesta estació certificada per a fa- mílies.

Els adolescents podran divertirse amb el rugbi sobre neu, les curses d’es- quí i l’snowboard, el festival de música i l’animació de la vida nocturna.

FInalment, per reunir totes les generacions, l’espai Aqua Bien-Etre Angleo Balneo i Spa us ofereix tractaments i relaxació.

Pisteurs Les Angles

INSÒLIT Amb la targeta privilegi podreu compartir un moment d’excepció amb els pisters de l’estació... Viviu l’obertura de les pistes posant-vos en la pell dels nostres pisters amb l’embriagadora sensació de les primeres petjades sobre la pista i l’alba com a teló de fons. Informació i reserva al 04 68 04 92 42

Station Les Angles

BON PLA Creació d’un forfet de 6 dies skiez zen Angléo, tots els avantatges del for- fet skiez zen amb una entrada de tarifa de baixa temporada Angléo. Creació d’un paquet familiar skiez zen Angléo, tots els avantatges del paquet familiar skiez zen amb 1 entrada Angléo de regal per la compra de 3 entrades.

Angleo aux Angles

NOVETAT > Obertura de l’espai Aqua Bien-Etre Angleo Balneo, un espai pensat per al descans i el relax després d’un esforç físic o, simplement, per pur plaer. Veniu a viure-hi un somni on es barregen l’aigua, la pedra, la fusta i la neu, la imaginació i el plaer...