Estació Nòrdica del Capcir,

el sud i l’excel•lència nòrdica de categoría

Esteu aquí

Un munt d’activitats

Tant si sou grans esportistes com aficionats o apassionats, deixeu-vos se- duir per un festival de neu lúdic i divers, esquí de fons o skating, trineus amb gos- sos, biatló làser, poney luge, passejades a peu o a cavall o en raqueta en aquest entorn impressionant de l’estació amb certificació 4 avets, que s’estén pel coll de la Llosa, el coll de la Quillana, el bosc de la Matte i el llac de l’Olive.

Veure la webcam del coll de la Llosa

Espace Nordique du Capcir
Activité Chiens de traineau
Biathlon laser - Espace Nordique du Capcir

Amant de la natura

Imagineu-vos a bord d’un trineu de caçadors del Grand Nord en un bosc cobert per la neu o al si de l’equip de campions de biatló làser tot al mateix temps.

ski de fond - Espace Nordique du Capcir

Un entorn preservat

Al cor dels Pirineus Catalans i dels seus paisatges grandiosos, amb 56 km de pistes d’esquí de fons (trepitjades i traçades cada dia), amb 60 km de camí blanc* (trepitjades i traçades vegades per setmana). *Acces: cross-country skiing, caní-esquí, skijoring, raquetes de neu, vianants, fat-bike.

Biathlon laser - Station Nordique du Capcir

ENGUANY RECOMANEM El biatló, una modalitat competitiva de l’esquí nòrdic, combina el tir amb l’esquí de fons. Per descobrir aquesta activitat amb total seguretat veniu a provar el biatló làser. Equipats amb ca- rabina làser i supervisats en tot moment per un monitor diplomat, unireu el plaer de la neu i el plaer d’assolir l’objectiu. El biatló, popularitzat pel campió nascut aquí Martin Fourcade, es pot practicar des dels 8 anys.

Refuge Col del Torn

SABÍEU QUE...? Al cor de l’estació, a una hora de pista a través dels bosc i independentment de quina sigui la teva modalitat, el refugi del coll del Torn ofereix una estada agradable i acollido- ra amb una vista impressionant a la vall del Capcir envoltada de calma, espai i natura. Podeu menjar allà mateix o cuinar el vostre propi menjar. Tel. +33 (0)6 31 11 97 84

Fat-bike à l'Espace Nordique du Capcir

INSÒLIT L’Espai Nòrdic, una estació pilot reconegu- da a nivell nacional, dedica un lloc pre- ferent a la pràctica d’activitats emergents com el fat-bike, l’ski-joëring, que consisteix en deixar-se estirar amb els esquís per un gos o un cavall per les zones d’esquí i les pistes compartides de La Quillane, el bosc de la Matte i el llac de l’Olive. Tots els usuaris s’han de comportar amb educació i respectar les normes.