Festival Pau Casals,

el millor de la música de cambra

Esteu aquí

El Festival Pau Casals, cita ineludible per als millors músics del món, se celebra al cor dels Pirineus Orientals ... Si et ve de gust, vine a gaudir de la música que ha perviscut durant segles sense tenir ni una arruga.

 

Hugues Argence

El festival Pau Casals, una institució en el món de la música

Creat el 1950 pel famós violoncel·lista Pau Casals, refugiat a França després de la Guerra Civil Espanyola, el festival que porta el seu mateix nom se celebra tots els anys a Prades, un petit poble enclavat en el paisatge català.

Amb motiu del bicentenari de la mort de J. S. Bach, Pau Casals va tenir la idea de celebrar la música de cambra  i convidar a nous talents musicals.

Des de llavors, el festival Pau Casals, que es perpetua cada any entre juliol i agost, s'ha convertit en brou de cultiu d'artistes clàssics i en una institució en el món de la música de cambra.

Josep Molina

El festival pau casals: molt més que un simple festival

El Festival Pau Casals és un dels festivals més antics d'aquest tipus. Compta també amb una acadèmia que acull a nous talents vinguts de tot el món.

El Festival Pau Casals, actor cultural i social, organitza trobades i tallers a les escoles per introduir els joves en el món de la música de cambra.

És un fenomen real a tot el món que s'exporta constantment a l'estranger en forma de gires o classes magistrals, col·laborant amb els més prestigiosos recintes i conservatoris del món.

Abbaye Saint Michel de CuxaMILHET Jc

El festival pau casals, un paradís per als amants de la música

Cada any són milers els aficionats que van en massa als concerts dels nombrosos virtuosos que comparteixen el cartell del festival. El programa consta de més de quaranta esdeveniments que giren al voltant de la mateixa temàtica.

És una oportunitat per viure un moment màgic al cor dels edificis que sublimen el talent dels músics: l'abadia romànica de Sant Miquel de Cuixà, que ofereix una acústica excepcional, així com les esglésies del Conflent, inclosa l'església de Sant Pere de Prades. Moments per viure en família un moment de plaer compartit.