Festival Visa pour l'image,

el lloc de trobada dels amants de la fotografia

Esteu aquí

Benvinguts al festival internacional dedicat al fotoperiodisme! Vine i assisteix a aquest esdeveniment únic que va molt més enllà de les exposicions fotogràfiques...

 

Visa pour l'image à PerpignanMILHET Jc

Visa pour l'image, un festival ancorat al cor de la ciutat

El festival Visa pour l'image de Perpinyà ve acollint cada mes de setembre, des de 1989, a milers de visitants. Aquest esdeveniment gratuït ofereix una vintena d'exposicions repartides per tota la ciutat durant dues setmanes.

Una oportunitat per descobrir fotògrafs excepcionals, però també per passejar per Perpinyà a la recerca dels magnífics edificis que alberguen les exposicions.

Des del Convent dels Mínims fins al cementeri Campo Santo, passant per l'església dels Dominicans,  són llocs excepcionals que gaudiràs visitant i admirant les diferents obres fotogràfiques exposades.

 

Visa pour l'image à PerpignanMILHET Jc

Un prestigiós concurs de fotografia

Presidit per un jurat que reuneix els millors diaris i revistes de tot el món, el festival presenta candidats que no són menys notables.

El festival, que està obert tant a agències de notícies com a fotògrafs independents, permet posar en relleu alguns noms desconeguts per al públic en general.

És l'ocasió perfecta per descobrir nous mons a través de reportatges fotogràfics moltes vegades commovedors. Els guanyadors són guardonats amb Visats d'Or en diferents categories.

Visa pour l'image à PerpignanMILHET Jc

Visa pour l'image, un festival per informar

Visa pour l'Image és un espai que et permet submergir-te de ple en el món del fotoperiodisme.

Participa a les vetllades de projecció a l'aire lliure en Camp Sant si vols saber més sobre alguns dels temes exposats o informa't en els estands de les agències o dels líders del mercat fotogràfic.

El festival és també una oportunitat per afrontar una realitat que no sempre és òbvia i que els fotoperiodistes capten en els seus reportatges, realitzats arreu del món, sovint arriscant les seves vides.