Font-Romeu Pirineus 2000,

canvieu l’altitud i preneu altura

Esteu aquí

Un ambient ben meridional

Insígnia de l’excel-lència i pionera dels esports d’hivern, Font-Romeu, que s’ha unit a Pirineus 2000, gaudeix d’un lloc privilegiat sota el sol i t’ofereix una gran energia,  amb  l’espectacular vista panoràmica de les cadenes muntanyoses, les valls i els altiplans.

Sentiu-vos com veritables campions en els grans espais de les zones d’esquí, ve- niu a practicar-hi nombroses modalitats d’esquí i endinseu-vos pel bosc de pins negres que us dóna accés a excursions i activitats nòrdiques, raquetes de neu o esquí amb gossos o cavalls (ski-joëring).

Pyrénées 2000
Ski-joëring à Font-Romeu

La llisca per a tots els estils

Si us hi atreviu, podeu anar a l’snow- park, on podreu gaudir de nombroses i noves activitats llisqueu a la nit al so de la neu que cruix amb les sensacions i les emocions que l’esquí nocturn ofereix, tots els caps de setmana.

Snowpark Font-Romeu

Equipaments de gran calitat

Si voleu continuar explorant la varietat d’activitats es- portives, dirigiu-vos a l’estadi de biatló seguint els passos del campió Martin Fourcade o proveu el vertigen del submarinisme sota el gel o de la cascada de gel.

Ecole de ski - Font-Romeu

Els vostres fills, esportistes en po- tència, tenen un espai i equipaments a la seva mida gràcies a la marca kids de què disposa l’estació des de fa alguns anys.

Font-Romeu

A Bolquère i Font-Romeu totes les gene- racions poden gaudir de les animacions i els esdeveniments que s’hi programen al llarg de tota la temporada per desco- brir un patrimoni ric com el Grand Hô- tel, les esglésies romàniques, els banys romans i el Tren Groc, amb una identitat cultural catalana forta i autèntica com a teló de fons.

Font-Romeu

INSÒLIT Una nova pista Discovery sota el te- lecadira de Les Airelles, on les màquines trepitjaneu no hi han passat, perquè els esquiadors s’hi expressin lliurement. Dit d’una altra manera, les seves travessies formen una sèrie de relleus i corbes que als adolescents i als seus pares els encantarà recórrer a la recerca de noves aventures.

Font-Romeu

SABIEU QUE...? Voleu fotos de record ? Gràcies als 3 punts fotogràfics instal-lats als punts més bonics de l’estació d’esquí, obtindreu unes fotos meravelloses amb el paisatge pirinenc de fons. Un autèntic recor- regut de selfies us espera a l’estació amb fotos immillorables.

Snowtubing Font-Romeu Pyrénées 2000

NOVETAT

> L’snowtubing arriba a Font Romeu Pi- rineus 2000! El trineu és divertit, però un flotador gegant, és encara millor.

I quan baixes per les pistes a més de 40 km/h i el flotador es transforma en una baldufa, les rialles estan garantides, difícil no mare- jar-se! Una activitat accessible des dels 3 anys que podreu provar aquest hivern.