Formiguera,

al cor de la natura i del Capcir

Esteu aquí

Una estació encisadora

Formiguera, amb les pistes de la Calmazeille o de la serra de Maurí, us ofereix un espai de 65 hectàrees al cor del bosc on gaudireu d’un bonic desnivell de 700 metres. Si sou amants de l’esquí fora pis- ta aquí us esperen 10 hectàrees.

A la sortida de l’estació, al lloc conegut com els llacs dels Camporells, podreu practicar l’esquí de travessa o en raquetes. Es compon de dotze llacs i s’hi pot divisar la fauna i la flora emblemàtiques dels Pirineus.

Veure la webcam de Formiguera

Formiguères
Formiguères
Ski de randonnée - Formiguères

Belleses del pirineus

Aquí podreu admirar un dels nostres millors paisatges d’alta muntanya.

Al cim de les pistes, i per recuperar-vos després de l’esforç, la snowdelicious, una màquina trepitjaneu convertida en cuina sobre rodes que us ofereix una pausa tranquil-la.

També hi ha una sala de descans i zones de pícnic condicionades per gaudir d’un moment agradable en família o entre amics.

Snowlicious

INSÒLIT La snowlicious us espera. Aquesta cuina sobre rodes versió màquina trepitjaneu, única a França, constitueix una oferta de restauració atípica, original en ver- sió panoràmica. Imagineu degustar hamburgueses i sand- vitxos fets amb productes 100 % locals al cim de les pistes, a 2000 metres d’altitud. Aquí és possible, us hi esperem!

Piste Formiguères

BON PLA Paquet Snowfood, forfet dia + àpat complet + assegurança per 39,50 euros. Vàlid cada dia. Assegurança gratuïta: Formiguera es fa càrrec gratuïtament de la seguretat de tots els esquiadors. En cas d’accident, el vos- tre forfet cobreix les despeses d’emergèn- cia: assistència a les pistes, transport als centres d’emergència i tornada a l’estació.

Feu d'artifice - Formiguères

ENGUANY RECOMANEM Tots els dijous de vacances escolars veniu a viure-hi un dia ple d’animacions. Les mascotes Floc i Neu us acullen per compartir bons mo- ments en família o entre amics. Concerts en directe a la terrassa, restauració amb plats de tapes, descens amb torxes i grans focs ar- tificials. N’hi ha per tots els gustos.

Enfants formiguères
Floc i Neu à Formiguères

Una estació familial

El Jardin des Neiges i el club Piou Piou donen una càlida benvinguda a tots els infants i completen l’oferta d’una estació de dimensions humanes i feta a la vostra mida.