La Quillana,

a l’origen de les vostres sensacions

Esteu aquí

Estació idònia per aprendre a lliscar

Veniu a gaudir de l’hivern en pendent suau a La Quillane i començar l’aventu- ra per descobrir l’amor de la muntanya i iniciar la vostra família als Pirineus.

Petits i grans hi (re)descobriran les sen- sacions de la neu, amb tota seguretat, gràcies als equipaments de l’estació!

La Quillane, oberta al públic, en tempo- rada, tots els caps de setmana i tots els dies durant les vacances escolars, no- més té un objectiu, oferir-vos un record inoblidable amb una experiència perso- nalitzada i individualitzada.

Station La Quillane
La Quillane
Nocturne - La Quillane

Veniu a esquiar de nit!

Aquesta estació, situada a les portes del Capcir, la més petita de les estacions de Neiges Catalanes, té molt a oferir.

A més de l’ESF que ofereix cursos d’es- quí i snowboard per a adults i nens a partir de 3 anys, La Quillane ofereix una àmplia gamma d’activitats lúdiques i originals com l’helicòpter de les neus, l’snow-scoot, l’snake-gliss, així com l’ex-periencia de l’esquí de nit sota els pro- jectors fins a les 7 de la tarda de dijous a dissabte durant les vacances escolars.

Circuit sur glace La Quillane

ENGUANY RECOMANEM Únic als Pirineus, veniu-hi a pilotar i gaudir d’unes sensacions meravelloses sobre el cir- cuit de gel de La Quillane! A bord de vehicles de tracció, propulsió i integrals, hi trobareu una gran varietat de girs: revolts, corbes, xi- canes, en un entorn idíl•lic. No importa si sou pilots experimentats o principiants, hi passareu una estona inoblidable. Pràctiques de pilotatge 1 h 30 min: 169 € o 3 h: 299 € Bateig de pilotatge: 49 €

Nocturne - La Quillane

INSOLIT Podeu privatitzar l’estació a la carta : fora dels dies d’obertura, grups, clubs esportius, associacions, empreses i fins i tot famílies poden organitzar els seus esdeveniments a l’estació i crear el seu propi camp de joc en funció els seus desitjos i les seves necessitats.