Orgues d'Illa,

descobreix un paisatge irreal

Esteu aquí

Situat a uns trenta minuts de Perpinyà, el paratge de Les Orgues d'Illa és una veritable joia mineral, catalogat com a paratge protegit. I és que estàs en un escenari digne de paisatges desèrtics, gairebé lunars.

FORMACIONS GEOLÒGIQUES FORA DEL COMÚ

Si busques una idea original per a un passeig, feu confiança a descobrir Les Orgues d'Illa! Aquestes curiositats geològiques semblen procedir directament d'un altre planeta, però són en realitat formacions de sorra i argila que l'erosió ha anat modelant amb el pas del temps.

Enclavat en un entorn de verdor, el paratge de Les Orgues permet explorar els racons més ínfims d'aquestes xemeneies de fantasia de deu metres d'altura.

No dubtis a perdre't per les petites senderes disposades a laberint, una bona manera d'apreciar tota la bellesa d'aquest lloc tan especial... Tot i que les columnes semblin majestuoses, són molt fràgils i estan subjectes als capricis de la climatologia: per això no es poden escalar, però sempre les podràs immortalitzar amb la càmera...

Orgues d'Ille-sur-TêtMILHET Jc
Orgues d'Ille-sur-TêtMILHET Jc
Orgues d'Ille-sur-TêtMILHET Jc

POSTA DE SOL A LES ORGUES

Per apreciar tota la màgia del lloc, us aconsellem que visiteu el paratge al final del dia per gaudir d'una posta de sol a Les Orgues d'Illa... et sorprendran els canvis de color en les formacions d'argila!

Les Orgues d'Ille-sur-Têt par Jc MilhetMILHET Jc

RECORRE PAISATGES INSÒLITS

Enmig d'un entorn construït durant milions d'anys, et sorprendran les meravelles de la natura... Entre els relleus argilosos i les sorres de colors de Les Orgues d'Illa, aquesta obra mestra natural estimularà la teva imaginació.

Si estàs amb la família, diverteix-te imaginant formes d'animals o cares tallades en la roca.

Durant la visita guiada, que no et sorprengui que t'expliquin històries de follets o fades, perquè aquí tot et convida al misteri i la contemplació de Les Orgues d'Illa...

Balade à travers les coulisses du temps