Perpinyà,

la Catalana

Esteu aquí

Visita perpinyà, la capital dels pirineus orientals

Vine a descansar a Perpinyà Mediterrània Gran Paratge Occitània Sud de França, capital dels Pirineus Orientals i descobreix els colorits barris i els carrers plens de palmeres de la bella Catalana.

Passeja pel barri de Saint-Jean, al voltant de la catedral de Saint-Jean Baptiste, i pels carrers que envolten els casalots privats remodelats, com el museu Hyacinthe Rigaud.

No et perdis l'excepcional conjunt de la plaça de la Llotja, fes una parada gastronòmica a Halles Vauban i camina per l'esplanada fins al Palau de Congressos i el jardí​ Bir-Hakeim, amb inusuals espècies i grans exemplars.

Cathédrale Saint JeanVILAREM L.
Place Arago à PerpignanLACOMBE L
Rue Paratilla, PerpignanMILHET Jc
Palais des Rois de MajorqueLACOMBE L

Als jardins del palau dels reis de mallorca

Amb una important oferta de visites guiades, la ciutat dóna prioritat al seu patrimoni històric.

Dominant la ciutat amb la seva alta silueta, de cara al Canigó, podràs a admirar l’espectacular Palau dels Reis de Mallorca i la seva majestuosa façana. Per completar la visita, pots fer una parada al Campo Santo, un claustre-cementiri, un altre símbol del regne de Mallorca i monument imprescindible de Perpinyà.

Le Castillet by nightVILAREM L.

El castellet, emblema de la ciutat

No et perdis el Castellet, una antiga porta de la ciutat fortificada que avui acull el museu Casa Pairal.

Finalment, hi ha altres llocs històrics que acullen exposicions temporals: la capella de La nostra Senyora dels Àngels i la Casa de la Catalanitat són espais d'intercanvi i trobada.

Visa pour l'image à PerpignanMILHET Jc

Ciutat viva durant tot l'any

 

Perpinyà acull esdeveniments que s'han convertit en institucions com el Festival International Visa pour l'Image, Confrontation o el Festival de Música Sacra.

No et perdis les activitats que s'organitzen a Nadal i Setmana Santa, a més de les d'estiu, que comencen amb les fogueres de Sant Joan per celebrar la nit més curta de l'any.

Jeudis de PerpignanMILHET Jc
Jeudis de PerpignanMILHET Jc

Un veritable festival de carrer

 En ple estiu, vine a gaudir dels Jeudis de Perpinyà, on es barregen escenes musicals, teatre al carrer, arts circenses, desfilades i bandes de música.