Portè i Pimorent,

una estació familiar encimbellada i coberta de neu

Esteu aquí

L’estació que us porta cap a la llibertat

A Portè i Pimorent, coneguda com l’es- tació dels Alps als Pirineus, descobrireu l’alè i l’esperit de la muntanya amb una innivació d’altitud excepcional i natural i, com a extra, calma i convivència.

Aquí podreu gaudir de la passió per la como- ditat, la seguretat i la proximitat entre vi- sitants, esquiadors, pisters i corredors de tots els llocs i de tots els nivells.

Podreu delectar-vos amb els grans espais i un decorat de somni, eco-responsable, des de la terrassa panoràmica de la Mina, sobre els relleus de l’espai dedicat o les pistes espaioses que podreu descendir amb tota tranquil-litat.

Porté-Puymorens
Porté-Puymorens
Randonnée en raquettes à Porté-Puymorens
Porté-Puymorens

Aquí els vostres fills aprendran a compartir, descobriran la naturalesa i els animals dels nostres massissos al bosc màgic o a l’iglú lúdic.

Portè i Pimorent, situada en una cruïlla dels Pirineus, és un recés privilegiat de pau a l’abast de tots els amants i apas- sionats de la muntanya de qualitat, amb la memòria del seu passat i una voluntat de futur inalterable.

Dameuse à Porté-Puymorens

ENGUANY RECOMANEM Si us agraden les sensacions nocturnes, veniu a Portè i Pimorent. L’estació us proposa acompanyar les màquines tre- pitjaneu en el seu treball quotidià a l’es- tació. Des del tancament de les pistes fins a les 21 h, dues màquines porten un passatger cadascuna per pujar a la Mina i baixar. A la matinada, la màquina ascendeix a les 4:30 h per veure l’alba sobre la Cerdanya. Inscripció obligatòria a les taquilles, 5 € el baptisme.

Pied dans le vide - Porté-Puymorens

SABÍEU QUE...? Els peus sobre el buit és la versió piri- nenca de la passarel-la de l’Aiguille du Midi als Alps. Podeu accedir-hi amb els esquís a través del teleesquí de Fontfreda i allà garan- tim que als més valents els espera un màxim d’adrenalina. La terrassa panorámica situada al cim de les pistes de la Mina és una plataforma sobre el buit fabricada amb vidre translúcid i acer. Aquesta terrassa ofereix una sensació sorprenent i una vista excepcional sobre la zona d’esquí.

Porté-Puymorens

OBERTURA > Inauguració de la temporada d’esquí a Porté-Puymorens aquest dissabte, 16 de novembre de 2019. Obrim el sector de la Vinyole i de la Mine –entre 6 i 8 pistes ( verdes, blaves i vermella )–. És molt probable que ho fem amb altres sectors però dependrà de l’evolució meteorològica. Preu del forfet de dia a 24 euros (tarifa única). L’estació romandrà oberta tots els caps de setmana fins a les vacances de Nadal i a partir d’aquesta data permanentment oberta fins el 29 de març.