Portè i Pimorent,

una estació familiar encimbellada i coberta de neu

Esteu aquí

L’estació que us porta cap a la llibertat

L’entorn salvatge.

Amb un desnivell de 900 metres, un dels més grans dels Pirineus, l’estació de Portè Pimorent té un caràcter decididament esportiu. 32 pistes d’esquí i una qualitat de neu incomparable. Els seus 10 remuntadors et porten des del poble, a 2500 m d’altitud, fins a l’arribada del telecadira de la Mina. Amb 50 km de terreny esquiable, els aficionats a la neu trepitjada i els amants de la neu pols i dels espais verges tenen passió per l’estació. Baixades amb torxes, passejades en trineu al cor del bosc, snowkite al Colll del Pimorent, parc de neu de 500 metres per als més petits, passejades amb raquetes de neu, esquí de muntanya, construccions d’iglús, competicions de surf de neu i curses d’esquí, entre altres, són algunes de les activitats que acull l’estació.

Veure la webcam

Porté-PuymorensBERLIC F
Porté-PuymorensMILHET Jc
Randonnée en raquettes à Porté-PuymorensMILHET Jc

TRIO!

1 Forfet únic per a les tres estacions d’esquí. Cambra d'Ase, Formiguera, Portè-Pimorent
Garantia 100% neu i sol

Trieu el domini esquiable, en funció del temps que estigui fent.

Esquí, surf de neu, esquí de muntanya, trineus de gossos, snowkite, sortides amb raquetes de neu, snakegliss, pistes de trineus, zones de jocs per als més menuts...

Porté-PuymorensMILHET Jc

Aprofita el telecadira desmuntable de 6 places, al sector de la Mina. Més ràpid i més llarg, instal·lat ara fa un any! L’arribada ha estat modificada per a oferir encara més àrea d’esquí. El cim de la Mina és només uns 250 metres més amunt; des d’aquí n’hi ha prou per descobrir o redescobrir el magnífic circ de la Mina.

Pied dans le vide - Porté-PuymorensPorté-Puymorens

Situat a la zona de Fontfreda, «Le Pied dans la vide» és una passarel·la en voladís, suspesa a més de 300 metres. La base de l’estructura té un terra enreixat que augmenta la sensació de vertigen. La panoràmica és impressionant, amb vista als cims d’Andorra, l’Arieja i el Carlit. Accessible des del teleesquí de Fontfreda, un dels punts més alts de l’estació. Només cal treure’s els esquís i treure les càmeres per immortalitzar el moment.

Porté-PuymorensBERLIC F

Aquí els vostres fills aprendran a compartir, descobriran la naturalesa i els animals dels nostres massissos al bosc màgic o a l’iglú lúdic.