Portè i Pimorent,

una estació familiar encimbellada i coberta de neu

Esteu aquí

L’estació que us porta cap a la llibertat

A Portè i Pimorent, coneguda com l’es- tació dels Alps als Pirineus, descobrireu l’alè i l’esperit de la muntanya amb una innivació d’altitud excepcional i natural i, com a extra, calma i convivència.

Aquí podreu gaudir de la passió per la como- ditat, la seguretat i la proximitat entre vi- sitants, esquiadors, pisters i corredors de tots els llocs i de tots els nivells.

Podreu delectar-vos amb els grans espais i un decorat de somni, eco-responsable, des de la terrassa panoràmica de la Mina, sobre els relleus de l’espai dedicat o les pistes espaioses que podreu descendir amb tota tranquil-litat.

Veure la webcam

Porté-PuymorensBERLIC F
Porté-PuymorensMILHET Jc
Randonnée en raquettes à Porté-PuymorensMILHET Jc
Porté-PuymorensBERLIC F

Aquí els vostres fills aprendran a compartir, descobriran la naturalesa i els animals dels nostres massissos al bosc màgic o a l’iglú lúdic.

Portè i Pimorent, situada en una cruïlla dels Pirineus, és un recés privilegiat de pau a l’abast de tots els amants i apas- sionats de la muntanya de qualitat, amb la memòria del seu passat i una voluntat de futur inalterable.

Dameuse à Porté-PuymorensStation Porté-Puymorens

ENGUANY RECOMANEM Si us agraden les sensacions nocturnes, veniu a Portè i Pimorent. L’estació us proposa acompanyar les màquines tre- pitjaneu en el seu treball quotidià a l’es- tació. Des del tancament de les pistes fins a les 21 h, dues màquines porten un passatger cadascuna per pujar a la Mina i baixar. A la matinada, la màquina ascendeix a les 4:30 h per veure l’alba sobre la Cerdanya. Inscripció obligatòria a les taquilles, 5 € el baptisme.

Pied dans le vide - Porté-PuymorensPorté-Puymorens

SABÍEU QUE...? Els peus sobre el buit és la versió piri- nenca de la passarel-la de l’Aiguille du Midi als Alps. Podeu accedir-hi amb els esquís a través del teleesquí de Fontfreda i allà garan- tim que als més valents els espera un màxim d’adrenalina. La terrassa panorámica situada al cim de les pistes de la Mina és una plataforma sobre el buit fabricada amb vidre translúcid i acer. Aquesta terrassa ofereix una sensació sorprenent i una vista excepcional sobre la zona d’esquí.