Canigó Grand Site,

puja al cim

Esteu aquí

Endinsa't al cim del Canigó per gaudir de les seves rutes de senderisme, les seves activitats esportives o simplement relaxar-te.

 

EL CANIGÓ, UNA EXCURSIÓ 100% NATURAL

Declarat Gran Paratge de França el 2012, el Canigó, també conegut com la muntanya sagrada dels catalans, és el lloc idoni per passar un dia inoblidable en plena natura.

Grans valls, senders, boscos, pobles i antigues mines de ferro... el Canigó et brinda un paisatge excepcional per gaudir d'una excursió enmig d'un entorn protegit.

Durant el passeig no oblidis mirar al teu voltant. T’espera una biodiversitat única. Plantes, flors i animals de muntanya, una oportunitat per compartir un moment de descobriment amb tota la família.

Mireu la webcam al Canigó

Fenêtre sur le CanigouMILHET Jc
Canigó et pêchers en fleursLACOMBE L
Randonnée au Pic du CanigouMILHET Jc
Abbaye Saint Martin du CanigouMILHET Jc

VISITA L'ABADIA DE SANT MARTÍ DEL CANIGÓ

Durant el camí, veuràs que no és estrany topar-se amb els tresors patrimonials de la muntanya. Els amants de la història t'aconsellaran que visitis la abadia de Sant Martí del Canigó.

Una autèntica joia de l'art romànic. Et rebrà la comunitat de les Benaurances que encara resideix en aquest lloc sagrat. En sortir, gaudeix d'un pícnic a la part de darrere de l'església.

A uns cinquanta metres hi ha taules de fusta a l'ombra de les moreres, perfectes per a un descans gastronòmic amb vista panoràmica sobre les muntanyes.

Le CanigouMILHET Jc

EL PARADÍS PER ALS AMANTS DEL SENDERISME

Al cor del Parc Natural Regional dels Pirineus Catalans, el Canigó és la destinació estrella de tots els senderistes de muntanya. Amb els seus 2.784 metres d'altitud, alguns diran que va ser considerat fins al segle XIX el pic més alt dels Pirineus ...

Al llarg de 750 quilòmetres de senders senyalitzats podràs descobrir la muntanya al ritme de les teves passes. Si bé els més experimentats arriben al cim del Canigó custodiada per la seva creu forjada de 1943, es pot fer també una parada en els 5 refugis que poblen la muntanya, com són els de Marialles, Cortalets, Conques, Batere o Sant Guillem. Al llarg de tota l'aventura, gaudiràs d'una vista impressionant de la Catalunya francesa, l'Empordà i el mar Mediterrani. Una ocasió única per fer-se una bonica foto de record.

Accés al Canigó.

 

Randonnée au Pic du CanigouMILHET Jc

UNA DE LES CARRERES MÉS ANTIGUES DE FRANÇA

Si decideixes organitzar una caminada a l'estiu, segur que et trobes amb corredors que es preparen per a la Cursa del Canigó i recorren els senders al llarg de diverses desenes de quilòmetres. Una carrera genuïna, autèntica, fidel a l'esperit que presidia la primera edició. Tots els anys, a l'agost, gairebé 800 persones amants de la bellesa dels espais naturals perpetuen aquesta tradició.

No oblidis preparar la teva caminada el millor possible informant sobre les rutes proposades i el temps. Si vols fer una caminada guiada, no dubtis a posar-te en contacte amb un guia qualificat que t'ajudarà a descobrir els secrets del Canigó.