Informació legal

Editor del lloc

El lloc web www.tourisme-pyreneesorientales.com és propietat de l'Agència de Desenvolupament Turístic dels Pirineus Orientals.

És editat per:

Agència de Desenvolupament Turístic dels Pirineus Orientals

Associació regida per la llei 1901, amb domicili social:

2, Boulevard des Pyrénées

CS 80540

66.005 Perpinyà Cedex

França 

Correu electrònic:  info@adt66.com

Tel .: +33 (0) 4 68 51 52 53

Fax: +33 (0) 4 68 51 52 50

De conformitat amb el Codi de propietat intel·lectual, queda estrictament prohibida la utilització (representació o reproducció) de la totalitat o de part del lloc web sense l'autorització prèvia i expressa de l'Agència de Desenvolupament Turístic dels Pirineus Orientals.

 

Advertència

Les dades no exhaustives que figuren a la pàgina web de l'Agència de Desenvolupament Turístic dels Pirineus Orientals s'ofereixen únicament amb caràcter informatiu. Es recullen 6 mesos abans de la publicació. Per això, l'Agència de Desenvolupament Turístic dels Pirineus Orientals no es fa responsable dels canvis que puguin produir-se durant l'any. És la seva responsabilitat comprovar l'exactitud de la informació amb els proveïdors de serveis.

 

Enllaços

L'Agència de Desenvolupament Turístic dels Pirineus Orientals declina qualsevol tipus de responsabilitat pels llocs web que són accessibles des del seu propi lloc web.

Els enllaços a la pàgina web http://www.tourisme-pyreneesorientales.com només poden crear-se prèvia autorització expressa de l'Agència de Desenvolupament Turístic dels Pirineus Orientals.

 

Informàtica i llibertats

El lloc web de l'Agència de Desenvolupament Turístic dels Pirineus Orientals ha estat declarat a la Comissió Nacional d'Informàtica i Llibertats (CNIL).

Té dret a accedir, modificar, rectificar i suprimir les dades que li concerneixen (art. 34 de la llei d'Informàtica i Llibertats del 6 de gener de 1978). Per a tal finalitat, poseu-vos en contacte amb l'Agència de Desenvolupament Turístic dels Pirineus Orientals.

 

Directora de la publicació: Hermeline MALHERBE, presidenta de ADT66, presidenta del Consell Departamental dels Pirineus Orientals http://www.ledepartement66.fr/

 

Allotjament, disseny i creació del lloc web:

Faire Savoir

4/6 Avenue de l'Horizon

59650 VILLENEUVE d'Ascq

Tel : 03 20 58 91 52

Fax: 03 20 58 91 53  http://www.faire-savoir.com/