Ceret,

capital de la cirera

Esteu aquí

Ceret, autèntica estampa dels colors de Catalunya, és una localitat a part, entre el Canigó, la frontera espanyola i el mar Mediterrani. És una visita obligada durant les estades als  Pirineus Orientals.

 

Adopta l'estil de vida català a ceret

Ceret és un pintoresc poblet que viu a l'estil català. En els racons dels seus carrers empedrats podràs descobrir boniques places amagades amb restaurants i cafès.

És una destinació ideal per passejar en família i ofereix en els seus racons nombrosos atractius com la font dels 9 dolls, l'ermita de Sant Ferriol, el paratge de Fontfreda o el pont del Diable, relacionat amb la llegenda sulfurosa del diable que reclama una vida i se li envia un gat.

Gaudeix la tranquil·litat de la vida i de l'ambient artístic que envolta la ciutat.

CéretLACOMBE L
CéretLACOMBE L
Marché de CéretLACOMBE L
Cueillette des cerises à CéretLACOMBE L

La festa de la cirera

Si t'agraden els fruits vermells, t'encantarà Ceret que, com el seu nom indica, és la capital de les cireres, i els primers fruits s'envien al president de la República i se celebren durant la festa de la cirera que té lloc al mes de maig.

Gaudeix també del mercat que fa famós a aquest petit poble tots els dissabtes. No només hi ha productes locals, sinó també rastre i moltes coses boniques que fer abans de prosseguir el dia.

A l'estiu, els dimarts a la nit s'organitzen mercats d'artesania local, una gran idea per fer un regal original!

Musée de CéretLACOMBE L

Picasso, enamorat de ceret

Ceret és una ciutat emblemàtica del moviment cubista i un lloc privilegiat per als artistes.

Freqüentada per Picasso, Juan Gris, Léger i Chaïm Soutine, que van apreciar la lluminositat d'aquesta localitat meridional, alberga actualment el Museu d'Art Modern. Les col·leccions atresoren nombrosos quadres de Matisse, Picasso, Chagall i Miró.

Musée de CéretLACOMBE L

Descobreix el patrimoni cultural de ceret

Per continuar amb la visita artística, no dubtis a visitar les nombroses petites galeries d'art i sales d'exposicions del cor de la localitat.

Si estàs de pas a l'estiu, no et perdis la famosa Fira que s'organitza tots els anys a Ceret, un autèntic festival de convivència i cordialitat.

Al programa de les festes: focs artificials, corregudes de toros i grans àpats que s'organitzen cada nit. Suficient perquè cremi la pacífica ciutat catalana de Ceret.