Esports de Lliscament,

un sensacional ventall d'activitats

Esteu aquí

Esports de lliscament a l'estiu

Tant al llarg de la costa com a l'interior, els Pirineus Orientals ofereixen una gamma cada vegada més àmplia d’activitats de lliscament a l'estiu.

Cal atrevir-se, innovar, experimentar, divertir-se i llançar-se a l'aigua per gaudir de totes les activitats que ofereixen: lliscar per la superfície amb moto aquàtica, windsurf i kitesurf, solcar el mar al teu propi ritme en catamarà, caiac o pàdel, impregnar-se de l'energia infinita del telesquí o esquí aquàtic, dominar el vent o les inclemències del temps, embriagar-se de sol i aigua salada, sentir el paradís a la Mediterrània.

LACOMBE L
Stand Up Paddle en Pyrénées-OrientalesLACOMBE L
LACOMBE L
Glisse hiverMILHET Jc

Esports de lliscament a l'hivern

Des de la Cerdanya fins al Capcir, les estacions d'esquí dels Pirineus Orientals, Les Neiges Catalanes, compten amb instal·lacions d'última generació, com estadis de biatló, i es presten a totes les modalitats de lliscament: snowkite, esquí alpí, esquí nòrdic o esquí de muntanya  per a tot tipus de públic, tant experimentats o principiants.

La nostra muntanya, pàtria de grans campions, ofereix una àmplia gamma d'activitats esportives d'alt nivell o més lúdiques com el skijoring, les travessies en trineus de gossos, el snakegliss, el yooner o l’ airboard.