Fortalesa de Salses,

un lloc carregat d'història

Esteu aquí

Descobreix la fortalesa de Salses, dels paisatges del País Català. Aquest sorprenent castell és un molt bon exemple d'arquitectura militar espanyola i et depara moltes sorpreses durant la visita.

Explora un tresor de l'arquitectura espanyola

La fortalesa de Salses impressiona per les seves increïbles dimensions! Situada entre l’estany de Salses-Leucata i Les Corberes, gaudeix d'una ubicació estratègica no només per protegir la frontera, sinó també per convertir-se en una veritable màquina de guerra. 

La fortalesa de Salses, lloc emblemàtic dels Pirineus Orientals, va ser construïda a la fi del segle XV pel rei Ferran II d'Aragó en un estil arquitectònic totalment nou. El seu objectiu era resistir les invasions i els atacs de l'artilleria moderna.

Al segle XVII, Vauban va modificar parcialment les fortificacions de la fortalesa de Salses.

Forteresse de SalsesLACOMBE L
Forteresse de SalsesADT66
Forteresse de SalsesLACOMBE L

Descobreix el patrimoni de la fortalesa de salses

Segueix la guia per escoltar les anècdotes i explicacions i saber més sobre la història d'aquesta fortalesa, famosa per ser impenetrable.

Des de dalt de les terrasses podràs contemplar l'entorn amb la impressionant panoràmica de la campanya catalana ... Per acabar bé la visita, posa't a la pell d'un historiador i passeja per les parts baixes del castell per descobrir al teu ritme la geometria regular de l'edifici.

Forteresse de SalsesLACOMBE L

Un lloc carregat d'història, però no només això!

Vens amb la teva família? Tria una visita ràpida, un recorregut especialment adaptat als nens perquè puguin gaudir al màxim de la fortalesa. També s'organitzen molts tallers durant tot l'any, per provar els seus coneixements sobre plantes i herbes aromàtiques o participar en la creació de jocs d'abans.

Per als amants de l'astronomia o simplement per a aquells que volen viure una experiència original, la fortalesa obre les seves portes moltes nits d’estiu.

Una oportunitat ideal per observar les estrelles en un entorn únic. Aprofita també per descobrir les nombroses espècies de ratpenats que habiten a la fortalesa de Salses, catalogada com a zona Natura 2000.