Museu de la Prehistòria de Talteüll,

un viatge en família al passat

Esteu aquí

Vine a conèixer a un dels habitants més antics de França, l'Home de Talteüll

 

Musée de Préhistoire de TautavelDAINAT Denis

Submergeix-te en el passat al museu de la prehistòria de talteüll

A l'interior del museu de la prehistòria de talteüll podràs contemplar una reconstrucció dels objectes i fòssils originals per aprendre més sobre aquest avant passat tan antic.

Gràcies a les excavacions, podràs saber per a què es van utilitzar els diferents objectes trobats i l'ús específic de cada eina.

Si et ve de gust, vine a conèixer les jornades organitzades pel museu per aprendre tècniques de supervivència de l'època prehistòrica.

Posa't en la pell d'un caçador nòmada prehistòric per aprendre l'art del foc, la caça i les plantes.

Musée de Préhistoire de TautavelDAINAT Denis

Explora la cova de talteüll

Per als més aventurers, podeu visitar la cova de l'Aragó, on va viure l’Home de Talteüll  fa molt de temps. És fàcil entendre per què l'home prehistòric va triar aquesta cova tan ben situada. Dominant la vall i molt a prop d'una font d'aigua, és un punt d'observació estratègic per a la caça de preses.

Vine a descobrir un dels jaciments prehistòrics més importants del món: en aquesta cova s'han descobert més d'un centenar de restes humanes, milers d'objectes, eines o restes d'animals.

 

 

Musée de Préhistoire de TautavelDAINAT Denis
Musée de Préhistoire de TautavelDAINAT Denis

Conversa amb els arqueòlegs

Excepcionalment, podràs visitar els jaciments i conversar amb els arqueòlegs presents al lloc. Estaran encantats de explicar-te com va viure l'Home de Talteüll.