Rutes,

pures emocions condensades

Esteu aquí

Aficionats i amants del senderisme o de l’equitació, els pirineus orientals us esperen

Si ets més de costa, fes una excursió memorable amb el banyador a la motxilla pel sender del litoral català que recorre la costa rocosa. A l'horitzó: pobles catalans, cales, petits ports pesquers i banys en aigües turqueses entre peixos de colors... Això és el paradís!

 Per ascendir als Pirineus, puja al cim del Canigó. No hi ha necessitat d'anar a l'altra banda del món per trobar-se en total comunió amb la natura ...

 El senderisme als Pirineus Orientals et permetrà descobrir la immensitat del Parc Natural Regional dels Pirineus Catalans i les fràgils reserves naturals... No dubtis a fer senderisme amb guia, et portarà pels millors senders i compartirà amb tu multitud d'anècdotes a les muntanyes catalanes.

Mapa senderisme 2024-2025 >

Abans de sortir a caminar, informeu-vos si's plau sobre l'accés à l'oficina de turisme o a la diputació (Préfecture des Pyrénées-Orientales).

 

Vue sur la MéditerranéeHEDELIN F.
Les BouillousesMILHET Jc
Pyrénées étéMILHET Jc
MILHET Jc

En cadira de muntar pels pirineus orientals

T'agraden més els grans passejos per la platja o ets més de bosc?  Sigui l'estació que sigui, puja a la cadira i conquesta els Pirineus Orientals.

Què tal un llarg passeig en plena natura? El senderisme a cavall, tant per a principiants com per a genets experimentats, permet cavalcar a un ritme prou lent com per admirar el paisatge. Pel mar, les planes o els altiplans, tu decideixes.

I per què no anar d'acampada, muntar la teva tenda i viure com un autèntic vaquer?

Si bé l'estiu és més adequat per rutes eqüestres llargues, la primavera i la tardor són estacions ideals per a realitzar llargues cavalcades i descobrir una terra preservada, famosa pel seu sol i la seva tranquil·litat. A l'hivern pots fer front al fred extrem enmig de paisatges nevats.

Ni importa si vas sol o amb amics, no esperis més i acosta't als nostres centres de turisme eqüestre