Altres etiquetes i marques

Localitats

Résultat de recherche d'images pour "station verte de vacances"

Station Verte de Vacances : aquesta etiqueta es concedeix als municipis d'una zona rural o muntanyosa que presenta un atractiu natural en un entorn preservat, que garanteix l'acollida dels turistes, l'obertura dels comerços i serveis essencials, desenvolupa activitats i disposa d'instal·lacions d'oci.

Résultat de recherche d'images pour "logo pays d'art et d'histoire"

Villes et Pays d'Art et d'Histoire : el Ministeri de Cultura concedeix aquesta etiqueta als municipis que impulsen i dinamitzen el seu patrimoni i ofereixen visites, conferències i tallers educatius dirigits per guies professionals. 

Résultat de recherche d'images pour "famille plus"

L’etiqueta Famille Plus, reconeguda pel Ministeri de Turisme, té per objecte promoure els municipis adherits que han aplicat un model global d'atenció a les famílies.

Résultat de recherche d'images pour "village fleuri logo"

L'etiqueta Villes et Villages Fleuris es concedeix a les ciutats i pobles que ofereixen un entorn amb flors d'alta qualitat i els esforços contribueixen a la imatge d'una França acollidora i plena de flors. El panell d'una a quatre flors indica el nivell de floració.

 

Résultat de recherche d'images pour "logo plus beaux villages de france"

L'associació ha desenvolupat des de 1991 un veritable model de qualitat basat en un procés i en uns criteris de selecció de pobles gairebé científics. El model, en què a penes s'accepta una mitjana del 20% de les sol·licituds, ha demostrat el seu rigor i selectivitat, que són una garantia de credibilitat.
L'etiqueta «Els Plus Beaux Villages de France» inclou actualment 158 pobles repartits en 14 regions i 70 departaments. Aquesta és la nostra major aspiració: evitar els esculls dels pobles-museu sense ànima o, per contra, els dels "parcs d'atraccions" i reconciliar els pobles amb el futur.

 

Allotjaments

Résultat de recherche d'images pour "clévacances"

L'etiqueta Clévacances es concedeix als lloguers moblats o a les habitacions per la qualitat del seu condicionament interior i la seva acollida.

Résultat de recherche d'images pour "gite de france"

La marca Gîtes de France ofereix una gamma d'allotjaments de qualitat: cases rurals, allotjament i esmorzar, cases rurals per a grups i càmpings que garanteixen als seus clients, amabilitat i autenticitat. 

Résultat de recherche d'images pour "logis"

El segell Logis és un concepte d'acollida, autenticitat i descobriment dels llocs en els establiments hotelers i restaurants reunits al voltant d'una norma de qualitat. Els professionals es comprometen a donar prioritat a una acollida personalitzada i a la comoditat dels seus establiments. 

 

Résultat de recherche d'images pour "camping qualité"

El segell càmping Qualité respon a les expectatives i exigències de qualitat dels serveis i prestacions comuns a consumidors i professionals. Permet als professionals millorar constantment la qualitat dels seus serveis i garanteix als consumidors la qualitat de les seves vacances, sigui quina sigui la mida o la categoria del càmping. 

Résultat de recherche d'images pour "rando accueil"

El segell Rant Accueil: allotjaments que presenten una oferta d'activitats o una organització de vacances per descobrir el patrimoni de la zona mitjançant el senderisme. Aquests allotjaments estan dissenyats per satisfer les necessitats de la clientela: calidesa, amabilitat i disponibilitat, propostes de serveis, etc.

Résultat de recherche d'images pour "fleur de soleil"

Fleurs de Soleil, un dels segells d'allotjaments comercial en cases particulars. Fleurs de Soleil té la certificació de qualitat ISO 9001.

 

Medi ambient 

La marca Valeur Parc Naturel Régional premia els professionals (allotjaments, restauradors, agricultors i guies de muntanya) compromesos amb un model de desenvolupament sostenible i que permeten als visitants conèixer millor el medi ambient, el territori i els seus habitants.

Résultat de recherche d'images pour "pavillon bleu"

Pavillon Bleu: un segell amb una forta connotació turística que és símbol d'una qualitat ambiental que premia i exalta any rere any als municipis i ports esportius que duen a terme una política de millora ambiental. El Pavillon Bleu s'ha convertit en una referència en els àmbits del turisme, el medi ambient i el desenvolupament sostenible.

Résultat de recherche d'images pour "la clef verte"

La Clef Verte: és el segell que s'atorga als establiments respectuosos amb el medi ambient. Premia les millors iniciatives i reconeix als allotjaments dinàmics en termes de gestió mediambiental.

Résultat de recherche d'images pour "ecolabel"

La flor de l'Etiqueta Ecològica Europea guia als consumidors cap a 23 categories de productes diferents, inclosos els càmpings i els allotjaments turístics. Poden obtenir aquesta etiqueta dels allotjaments a l'aire lliure, els hotels, les cases rurals i habitacions, les residències hoteleres i de lloguer i també els refugis de muntanya. Aquesta certificació acredita la conscienciació en l'ús de fonts d'energia renovables, l'estalvi d'energia i aigua, la reducció de la producció de residus i la millora del medi ambient local. 

 

Restauració

Résultat de recherche d'images pour "tables et auberges de france"

Tables et auberges: aquest segell nacional destaca l'experiència dels professionals independents que exerceixen la seva activitat en un restaurant o en hotel restaurant tradicional i exclou les cadenes integrades.
Els establiments acreditats amb el segell Tables & Auberges de France es presenten en set categories complementàries: Table de Prestige, Table Gastronomique, Table de Terrer, Bistrot gormand, Auberge de village, Hostelleries de France, Producteurs locaux.

Maîtres Restaurateurs: aquest títol destaca les competències professionals reconegudes i el compromís de treballar amb matèries primeres essencialment fresques. Aquest títol permet al consumidor identificar als restauradors qualificats.

Résultat de recherche d'images pour "bistrot de pays"

Le Bistrot de Pays contribueix al dinamisme i a l'animació del teixit econòmic i social de les zones rurals mitjançant la conservació o la creació de cafeteries de poble.

 

Regió

Résultat de recherche d'images pour "bienvenue à la ferme"

Bienvenue à la Ferme: una marca que es concedeix a les explotacions agrícoles que acullen al públic i que estan compromeses amb un model de qualitat.

TOURISME DE TERROIR

Tourisme de Terrer: marca registrada que distingeix els professionals que promouen tots els béns naturals, la producció agrícola, els artesans que destaquen en el respecte del tradicional tour de main, i els restauradors, guardians del saber fer culinari català i els nous creadors.

Résultat de recherche d'images pour "accueil paysan"

La marca Accueil Paysan reuneix agricultors compromesos amb un model de producció que prima la qualitat, controla les inversions i els preus i augmenta el valor dels seus productes, així com a actors rurals que busquen fer-se garants i responsables d'un patrimoni que han heretat i que deixaran.
Es desglossa de la següent manera: Habitació, Casa Rural, Càmping, Alberg i Productes Agrícoles.