Cambra d'Ase,

Eina i Sant Pere dels Forcats

Esteu aquí

L’autentica muntanya

Als peus d’un imponent circ glacial, al cor del Parc Natural Regional dels Pirineus Catalans, l’espai del Cambra d’Ase, amb els pobles d’Eina i Sant Pere- dels-Forcats, us ofereix 22 km de pistes amb un desnivell de 800 metres, al cor d’un espai natural verge.

Un mar de sensacions i emocions us esperen si us atreviu a ascendir en esquí de travessa als 2.750 metres per gaudir d’una vista sumptuosa.

Aventureu-vos amb les ra- quetes o els trineus pel mig d’un bosc de pins negres o sortiu a l’assalt de curses alpinistes de tots els nivells.

Cambre d'Aze
Cambre d'Aze
Cours de ski à Eyne

Els vostres fills podran iniciar-se en pendents suaus amb monitors certificats o, si vosaltres mateixos no sou gaire d’esports de neu, podreu gaudir tranquil-lament d’un munt d’activitats.

A qualsevol hora del dia, perquè ja sabeu que l’aire fresc obre la gana, podreu degustar especialitats locals, productes agrícoles, mels i for- matges per menjar allà o per emportar.

Cambre d'Aze

INSÒLIT « Vine a veure el mar » Una excursió des del pla del Cambra, a l’arribada del telecadira del Molí, fins al lloc anomenat La Pedrera, a 1.950 metres d’altitud, us permetrà veure el mar Medi- terrani els dies clars. Una experiència im- pressionant!

Sortie nocturne en raquettes

BON PLA Sortides nocturnes en raquetes : Alain Laffont, muntanyenc experimentat, proposa una excursió guiada amb vi ca- lent a l’arribada. Una ruta de 2 h 30 min a 3 h de durada amb sortida des d’Eina i arribada al pla del Cambra. Aquest acompanyant, apassionat pel seu territori, la seva història, la seva fauna i les seves llegendes, us proporcionarà llanternes i frontals. Preu : 20 € per persona Tel. +33 (0)6 07 43 41 42 (Sortida en grups a partir 5 persones)

Cascade de glace du Coscoll au Cambre d'Aze

SABÍEU QUE...? Es pot ascendir a la cascada de gel del Coscoll amb certes condicions i moltes precau- cions sota la supervisió d’un guia experimentat. Emocions garantides per a una jornada d’esca- lada supervisada i reservada per a esportistes experimentats i ben equipats que vulguin fer l’as- cens d’un corredor del Cambra d’Ase al matí i la cascada de gel a la tarda. Informació : Alain Place - AltyPass Tél. +33 (0)6 15 06 16 69