Festival Les Déferlantes,

una experiència inoblidable

Esteu aquí

Les Déferlantes d'Argelers de la Marenda és un festival musical que té lloc en un marc excepcional, el del parc del castell de Valmy. Entre pins i la Mediterrània: tots els ingredients necessaris perquè l'experiència sigui inoblidable

 

Vine a viure un moment intens al festival les déferlantes

El castell de Valmy, situat a la part alta de Argelers de la Marenda acull a desenes de milers de persones que van en massa al seu recinte.

Arrenca l'estiu i Les Déferlantes d'Argelers marquen cada any el retorn dels dies assolellats, amb més de 50 concerts i vistes al mar en un marc incomparable.

Imagina, cada mes de juliol, durant quatre dies, el sublim parc de Valmy es transforma en un gegantesc escenari per acollir artistes de tot el món.

Festival Les Déferlantes
Festival Les Déferlantes
Festival Les Déferlantes
Festival Les Déferlantes

Descobreix una programació irresistible

Any rere any els organitzadors de Les Déferlantes s'esforcen per fer d'aquest festival, patrocinat per Cali, una de les millors destinacions musicals de França, i funciona!

Des de 2007 s'han succeït grans noms del panorama internacional: Iggy Pop, Elton John, Sting, Carlos Santana i Patti Smith, per citar-ne només alguns...

Un programa cada vegada més eclèctic, l'èxit creix any rere any. Prepara't per submergir-te en una onada d'emoció musical.

Festival Les Déferlantes

Un festival amb ambient familiar

L'èxit de Les Déferlantes resideix, a més de en el seu increïble cartell, sobretot en el seu incomparable ambient.

Vinguis amb amics o amb familiars, tot està dissenyat per assegurar que t'ho passis bé.

Al recinte del festival hi ha bars, camions i llocs de menjar perquè puguis gaudir al màxim dels concerts.

Seu còmodament sota els pins per gaudir d'un pícnic a la calidesa de la nit catalana, amb el millor del panorama francès i internacional de fons...