Mediterrani,

un escenari inigualable

Esteu aquí

La costa dels Pirineus Orientals compta amb deu nuclis costaners amb platges de sorra fina i cales rocoses que descobriràs per l'aigua, per camins o per carreteres costaneres. 

Descobreix un litoral, entre la mediterrània i els pirineus

Relaxa't a les platges de sorra fina de Canet en Rosselló, Sant Cebrià o Argelers de la Marenda, on se sol dir que hi ha 330 dies de sol a l'any.

No et perdis les platges de Barcarès, un enclavament famós pel transatlàntic Lydia.

Si vols descobrir indrets més salvatges, visita Torrelles di les seves platges vorejades de dunes, joncs i estanys, un enclavament preservat dels Pirineus Orientals. A Santa Maria la Mar, poble tradicional català, es pot gaudir d'un passeig entre horts, platges i vegetació catalana.

Saint CyprienLACOMBE L
Le Lydia à Port-BarcarèsOT Port-Barcarès
CollioureLACOMBE L

En direcció a la costa de vermella

Els amants de la cultura tradicional descobriran Cotlliure i els seus carrerons catalans, dominats pel castell reial, així com Port Vendres i el seu port natural. Després d'una parada a Banyuls de la Marenda, pàtria de l'escultor Aristide Maillol i terra de saborosos vins, pots visitar Cervera i gaudir d'una extraordinària excursió submarina: una experiència inoblidable!

Sentier littoralLACOMBE L

Excursions imprescindibles per la natura al país català

Els Pirineus Orientals són el lloc perfecte per recarregar les piles en plena natura...

Respira una mica de brisa marina al Parc Natural Marí del Golf del Lleó, on podràs bussejar o fins i tot fer una excursió submarina per explorar les profunditats de la Mediterrània.

Al cor de les reserves naturals marines de Cervera-Banyuls i Mas Larrieu, gaudiràs de la bellesa dels paisatges i descobriràs la diversitat de la fauna i la flora catalana ...

Els amants de les caminades revitalitzants exploraran els paratges naturals protegits de l’estany de Canet-Sant-Nazari o de Dosses a Port-Barcarès, que ofereixen la possibilitat de realitzar passejades al cor d'una natura salvatge ... Mantingues els ulls oberts perquè a la zona hi viuen moltes espècies animals com el blauet, el flamenc rosat o la fotja...

Segueix la Costa Vermella pel sender del litoral per descobrir la badia de Paulilles, un antic enclavament industrial convertit en paratge protegit i molts altres espais naturals que faran les delícies dels excursionistes.

Abans de sortir a caminar, informeu-vos si's plau sobre l'accés à l'oficina de turisme o a la diputació (Préfecture des Pyrénées-Orientales).  

Argelès plageLACOMBE L

Oci a la costa de sorres

Des llargues platges de sorra fina fins a cales verges vorejades d'aloe vera, la costa dels Pirineus Orientals ofereix una àmplia gamma de colors i paisatges. Gaudeix de la tranquil·litat de la Mediterrània i del cel blau.  

De la platja de Lydia de Barcarès a la platja de Bourdigou de Torrelles de la Salanca, de les ganivelles de la platja des Epis de Santa Maria la Mar, a la platja de mar Estang de Canet de Rosselló, passant per la platja salvatge de la Lagune de Sant Cebrià de Rosselló, aprofita una immensitat de sorra fina per estendre la tovallola durant llargues hores, jugar a la pilota i nedar en un mar amb pendents suaus.

Côte rocheuseLACOMBE L

Capbussa’t a les aigües de la costa rocosa

A la Costa Vermella, de la platja de Racou d’Argelers, a la platja de Sant Vincent de Cotlliure, de la badia de Paulilles de Portvendres, a la platja de Sana de Banyuls de la Marenda, sense oblidar la platja de Peyrefitte de Cervera, explora les cales i les roques per descobrir petxines i crustacis, pescar, prendre el sol o caminar a la recerca d'una altra època.

 Per preservar aquesta preciosa diversitat, s'han creat la reserva de Cervera-Banyuls, la  primera reserva marina de França, i el Parc Natural Marí del Golf del Lleó, que s'estén sobre 4.000 km² d'espai marí.

Port de Banyuls-sur-MerLACOMBE L
Port du BarcarèsLACOMBE L

Escales de somni

Cap al mar obert, en direcció als ports dels Pirineus Orientals De Port-Barcarès a Cervera hi ha 9 ports esportius per descobrir. Unes vacances privilegiades per als navegants i els amants del mar.